Beocom 2000 / 2000 HST

Beocom 2000
Vejledning Beocom 2000

Vejledning Beocom 2000 HST

Beskrivelse:

Gedigent telefonapparat fra Bang & Olufsen. Design: Gideon Loewy.

Perfekt talegengivelse og ultra-let mikrotelefon. Håndfri betjening, 21 hukommelser til telefonnumre + genopkald af de sidste 3 manuelle tastede numre, display (ikke til “vis nummer”-funktion), R-tast med sløjfebryder, mikrofonafbryder i tastatur. Skrivetavle. Batteri til bevarelse af hukommelse (ekstra).

En specialudgave, Beocom 2000 HST, har tilslutning for hovedtelefon. Højttalerknappen benyttes til ind- og udkobling af hovedtelefonen og kan således bruges uden at afløfte mikrotelefonen. Beocom 2000 HST har ikke håndfri betjening, da funktionen benyttes til hovedtelefonen.

Farver: Rød, grå, sort eller hvid.

Udgået apparat.

 

Teknikerens kommentar.

Godt telefonapparat uden for mange unødige finesser, fremragende talegengivelse. Tungt apparat, der bliver stående på bordet selvom spiralledningen strækkes langt ud. Store taster og enkel betjening.

Personligt har jeg ikke oplevet nogen former for alvorlige fejl. Propsnoren kan skiftes, også af ukyndige (modularstik, RJ11), til gengæld er spiralledningen fastmonteret i mikrotelefonen (røret), så hvis spiralledningen skal skiftes, skal røret også skiftes. Det er fjollet.